Kıymalı Karnabahar

Malzemeler
- 1 adet karnabahar
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 300 gr kıyma

- 2 adet paprika kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı salça

Yapılışı
-  Zeytinyağ ile soğan ve sarımsak kavrulur.
- 1 yemek kaşığı salça konur.
- Küçük küçük doğranmış biber konulur.
- Kıyma ufal anarak konulur.
- Karnabahar  küçük parçalar ayrılarak konulur.
-  Yarım çay bardagi sıcak su konulur ve 15-20 dk kısık ateşte pişirilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pırasa Sote

Peynirli Patlıcan (Balıkesir lezzetleri)

Zeytinyağlı Barbunya