Kıymalı Karnabahar
Malzemeler
- 1 adet karnabahar
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 300 gr kıyma
- 2 adet paprika kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı salça
Yapılışı
- Zeytinyağ ile soğan ve sarımsak kavrulur.
- 1 yemek kaşığı salça konur.
- Küçük küçük doğranmış biber konulur.
- Kıyma ufal anarak konulur.
- Karnabahar küçük parçalar ayrılarak konulur.
- Yarım çay bardagi sıcak su konulur ve 15-20 dk kısık ateşte pişirilir.
- 1 adet karnabahar
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 300 gr kıyma
- 2 adet paprika kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı salça
Yapılışı
- Zeytinyağ ile soğan ve sarımsak kavrulur.
- 1 yemek kaşığı salça konur.
- Küçük küçük doğranmış biber konulur.
- Kıyma ufal anarak konulur.
- Karnabahar küçük parçalar ayrılarak konulur.
- Yarım çay bardagi sıcak su konulur ve 15-20 dk kısık ateşte pişirilir.
Yorumlar
Yorum Gönder