Zeytinyağlı Portakallı Kereviz


Malzemeler

- 1 kilo kereviz

- 1 adet orta boy patates

- 2 adet havuç

- 1 adet soğan

- 1 adet portakalın suyu

- 1 adet mandalinanın suyu

- yarım ekşi yeşil elma

- 2 yemek kaşığı tereyağ

Yapılışı

- Soğan zeytinyağ ile kavrulur.

- Küp küp doğranmış kereviz, patates, havuç, yeşil elma konulur.

- Üzerine portakal suyu, mandalina suyu ve biraz sıcak su konulur.

- Sebzeler pişene kadar yaklaşık 20-25 dk pişirilir.

- Soğuduktan sonra servis edilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pırasa Sote

Peynirli Patlıcan (Balıkesir lezzetleri)

Zeytinyağlı Barbunya