Şevketi Bostan Yemeği

Malzemeler

- 500 gr ayıklanmış
- 1 adet kuru soğan
-  1 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı un
- yarım limon suyu
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı tereyağ

Yapılışı

- Un ve yarım limon suyu bir kapta karıştırılır.
- Bir tencereye zeytinyağ ve tereyağıyla soğan kavrulur.
- Bir diş sarımsak konulur.
- Şevketi bostan konulur. Karıştırılır.
- Un ve limon suyu karışımı ve biraz su konulur.
-  15-20 dk pişirilir.
-  Yoğurt ile servis edilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pırasa Sote

Peynirli Patlıcan (Balıkesir lezzetleri)

Zeytinyağlı Barbunya