Semizotu Yemeği
Malzemeler
- 2 demet semizotu
- 4 yemek kaşığı zeytinyağ
- 3 dal taze sarımsak
- 1 tutam ince bulgur
Yapılışı
- Tencerede zeytinyağ ile doğranmış taze sarımsak kavrulur.
- Doğranmış semizotu konulur ve karıştırılır
- 10dk kapağı kapalı bir şekilde kısık ateşte kendi suyuyla pişirilir.
- 1 tutam ince bulgur kobulur.
- Üzerine yoğurt ile servis edilir.
- 2 demet semizotu
- 4 yemek kaşığı zeytinyağ
- 3 dal taze sarımsak
- 1 tutam ince bulgur
Yapılışı
- Tencerede zeytinyağ ile doğranmış taze sarımsak kavrulur.
- Doğranmış semizotu konulur ve karıştırılır
- 10dk kapağı kapalı bir şekilde kısık ateşte kendi suyuyla pişirilir.
- 1 tutam ince bulgur kobulur.
- Üzerine yoğurt ile servis edilir.
Yorumlar
Yorum Gönder