Zeytinyağlı Bezelyeli Enginar
Malzemeler
- 1kilo bezelye
- 4 adet enginar
- 2 adet soğan
- Zeytinyağ, tuz
- 1 /4 demet dereotu
Yapılışı
- Zeytinyağ ve soğan kavrulur.
- Bezelye konulur ve üzerini biraz geçene kadar sicak su konulur.
- Pismesine 25dk kala enginarlar üzerine kapatılır ve pisirilir.
- Arzuya göre üzerine dereotu konularak servis edilir.
- 1kilo bezelye
- 4 adet enginar
- 2 adet soğan
- Zeytinyağ, tuz
- 1 /4 demet dereotu
Yapılışı
- Zeytinyağ ve soğan kavrulur.
- Bezelye konulur ve üzerini biraz geçene kadar sicak su konulur.
- Pismesine 25dk kala enginarlar üzerine kapatılır ve pisirilir.
- Arzuya göre üzerine dereotu konularak servis edilir.
Yorumlar
Yorum Gönder