Zeytinyağli İç Bakla
Malzemeler
- 1 kilo iç bakla
- 5 yemek kaşığı zeytinyağ
- 3 dal taze soğan
- 1 dal taze sarımsak
- Bir tutam dereotu
Yapılışı
- Tencerede zeytinyağ ile soğan ve sarımsak kavrulur.
- İç baklalar konulur ve karıştırılır.
- Biraz sıcak su konulur ve kısık ateşte yaklaşık 35-40 dk pişirilir.
- Üzerine dereotu ile servis edilir.
- 1 kilo iç bakla
- 5 yemek kaşığı zeytinyağ
- 3 dal taze soğan
- 1 dal taze sarımsak
- Bir tutam dereotu
Yapılışı
- Tencerede zeytinyağ ile soğan ve sarımsak kavrulur.
- İç baklalar konulur ve karıştırılır.
- Biraz sıcak su konulur ve kısık ateşte yaklaşık 35-40 dk pişirilir.
- Üzerine dereotu ile servis edilir.
Yorumlar
Yorum Gönder