Fırında Kaşarlı Mantar
Malzemeler
- 2 çorba kaşığı tereyağ
- 1 paket mantar
- 1 diş sarımsak
- dilimlenmiş kaşar
Yapılışı
- Mantarların dış kısmı soyulur.
- Tavaya 2 kaşık tereyağ konulur, doğranmış sarımsak ve doğranmış mantar sapları 2-3 dk sotelenir.
- Her bir mantarın üzerine çay kaşığı yardımıyla soteledigimiz mantar saplarından üzerinede dilim kaşar konulur.
- Bir tepsiye mantarlar dizilir.
- Onceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirilir.
- 2 çorba kaşığı tereyağ
- 1 paket mantar
- 1 diş sarımsak
- dilimlenmiş kaşar
Yapılışı
- Mantarların dış kısmı soyulur.
- Tavaya 2 kaşık tereyağ konulur, doğranmış sarımsak ve doğranmış mantar sapları 2-3 dk sotelenir.
- Her bir mantarın üzerine çay kaşığı yardımıyla soteledigimiz mantar saplarından üzerinede dilim kaşar konulur.
- Bir tepsiye mantarlar dizilir.
- Onceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirilir.
Yorumlar
Yorum Gönder